DE DRIE GRATIËN – 009

009 - Kees Reijnen - De Drie Gratiën.
Een ets met de droge naald (formaat 30 x 25 cm, uniek exemplaar) van de Tilburgse kunstenaar Kees Reijnen (1952). Hij kreeg zijn opleiding in de periode 1969-1975 aan de St. Joost Kunstacademie in Breda. In de daaropvolgende jaren heeft hij diverse tentoonstellingen en deelnames aan kunst-manifestaties in Brabant, vanaf 2005 vermeldt zijn website geen nieuwe activiteiten mee. Reijnen geeft in de titel van zijn werk aan zich te hebben laten inspireren door La Primavera van Botticelli, wat gerust een zeer vrije interpretatie mag worden genoemd.

Bewaren

Bewaren

Dit item was geplaatst door Fabian's Corner.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: