DE DRIE GRATIËN – 012

012 - Sander Kletter - De Drie Gratiën
Nog een moderne versie van de drie gratiën, ditmaal van Sander Ketter (gemengde techniek op papier, 50 x 65 cm, 1995). Sinds 1995 woont Sander ketter met zijn echtgenote Gaby in Scheemda, waar ze hun eigen galerie hebben, Beeldkracht geheten. Oorspronkelijk schilderde Sander Kletter zelf. Hij is kunsthistoricus, docent tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis, galeriehouder en beeldend kunstenaar. Hij beoefende als kunstenaar uiteenlopende genres en technieken, schilderde zowel met olieverf als met acrylverf, aquarel en in gemengde techniek. Hij schilderde portretten, landschappen en naakten. Hij heeft dat ook veel in opdracht gedaan. Sander exposeerde solo bij galeries te Amsterdam, Den Haag en Parijs en in vele kleinere plaatsen in Nederland. Zijn werk is verkocht aan particulieren en bedrijven en buiten Nederland ook mondiaal te vinden, o.a. in Zweden, USA, Frankrijk, Japan en Singapore.

Bewaren

Bewaren

Dit item was geplaatst door Muis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: