DE DRIE GRATIËN – 019

019 - Janice Nowinski aftrer Rubens 2006

.
Janice Nowinski is een Amerikaanse schilderes, die werkt vanuit Brooklyn, New York. In deze stad studeerde ze in 1985 af aan de New York Studio School of Painting and Sculpture en in 1987 deed ze de schildersopleiding van het College of Art aan Yale University, die iets ten noorden van New York ligt. Daarna deed ze lang alleen mee aan groepsexposities, pas de laatste jaren heeft ze enkele groepsexposities. Voor degenen die meer over haar werk willen weten kunnen terecht op de website van
Janice Nowinski, maar een kijkje onder Google Afbeeldingen kan ook verhelderend zijn. In 2006 schilderde zij deze interpretatie van het schilderij van De Drie Gratiën van Rubens, die we hier al eerder zagen langskomen.

Dit item was geplaatst door Muis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: