SARAH GOODREAU

bugle playerHet blijft me verbazen hoeveel geweldige weblogs ik op het internet tegenkom; het is eigenlijk simpelweg te veel om alles te volgen. Dat betekent dus dat ik ‘officieel’ weliswaar heel wat blogs volg, maar in de praktijk heel selectief moet lezen en veel snel wegklik om te vermijden dat ik de godganse dag achter mijn computer zit en onvoldoende toekom aan mijn eigenlijke werk en dit weblog. Er zijn echter een aantal blogs die ik nooit ongelezen of onbekeken laat passeren. De website van Sarah Goodreau is er daar één van. Ze is een jonge illustrator, die op de ene pagina meldt dat ze in Londen woont en werkt, maar elders laat weten in Amsterdam haar domicilie te hebben. Hoe het ook zij, ze is geboren en getogen in Massachusetts, USA en studeerde aan de Savannah College of Art and Design. Nadat ze drie jaar als illustrator had gewerkt in New York City is naar Europa getrokken (Londen of Amsterdam dus), waar ze zich bezig houdt met freelance illustraties, het werken aan korte tekenfilms en het ontdekken van de stad, samen met haar hond Potemkin. Ze maakt fantastische tekeningen, elke dag weer. Kijk hieronder voor drie recente voorbeelden of bekijk haar portfolio, die moet je simpelweg gezien hebben.

Boven: The bugler player waits for his cue
Hieronder: War surgeons en Living among the tall trees.
the surgeons

wilderness

 

 

Dit item was geplaatst door Muis.

2 thoughts on “SARAH GOODREAU

  1. Je kan niet alles lezen ja. Daarom ben ik zelf zo blij dat ik maar een dichie heb. Die lange lappen tekst. poehpoeh. Ik vind het ook leuk om juist weer nieuwe te ontdekken. Maar tijd is kostbaar inderdaad.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: