HENK JONKVORST

Zo af en toe besteed ik aandacht aan een medeblogger omdat hij of zij een mooie en leuke site heeft die het verdiend een breder publiek te krijgen. Heel vaak besteed ik op de site aandacht aan fotografie, maar niet al te vaak aan moderne fotografie. Recent heb ik echter in Maxine Helfman 1 en Maxine Helfman 2 een aantal verbazingwekkende portretten laten zien. Die deden me direct denken aan de geweldig mooie foto’s die Henk Jonkvorst uit Staphorst maakt en waarvan ik via zijn blog (Henk’s Fotospace; geen al te flitsende naam, maar je kunt niet alles hebben) dagelijks mag meegenieten. De laatste tijd heeft hij met regelmaat portretten van jongeren en ouderen in Staphorster klederdracht. Juweeltjes. Er is trouwens nog veel anders schoons op zijn site te zien over een scala aan onderwerpen. Ook u kunt er dagelijks van meegenieten…

Henk Jonkvorst 3

Henk Jonkvorst 6

Henk Jonkvorst 1 Henk Jonkvorst 2  Henk Jonkvorst 4

Henk Jonkvorst 5

Dit item was geplaatst door Muis.

3 thoughts on “HENK JONKVORST

  1. Pingback: ISABEL MUNOZ (1) | Muizenest

  2. Pingback: ISABEL MUNOZ (2) | Muizenest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: