REIN DE VRIES

Rein de Vries was een Nederlandse popmusicus en zanger, wiens carrière zich bijna geheel buiten de schijnwerpers heeft afgespeeld…..uitgezonderd één nummer dat nog steeds prominent bovenin staat in alle smartlappenlijsten en bij veel zangkoren nog erg populair is. Mijn zussen konden het eind zestiger jaren bij de gezamenlijke afwas hartverscheurend meezingen. Voor de degenen die de tekst van het lied willen horen, die kunnen hier terecht. Wilt u ook iets meer weten over de persoon Rein de Vries, dan is hier de juiste link. En natuurlijk weet iedereen over welk nummer ik het heb: Patsy.

Dit item was geplaatst door Muis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: