JOE COCKER

Joe Cocker: Op 22 december 2014 overleed op 70-jarige leeftijd de zanger net de rauwe stem uit Sheffield. Voor Joe Cocker, die vooral aan het begin van zijn carrière opzien baarde door een beetje motorisch gestoord met de armen te zwaaien als hij de noten uit zijn strot perste, waren de zestiger en tachtiger jaren de absolute topjaren, met een stroom hits en optredens met allerlei bands. In de tussenliggende jaren waren drank en drugs zijn grootste vrienden. Zijn allergrootste opname blijft voor mij de cover van The Beatles, waarmee het allemaal begon: With a little help from my friends.


.

Dit item was geplaatst door Muis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: