AANDACHT VOOR FOTOGRAFIE 1

Vandaag chronisch tijdgebrek. Dus maar eens even een snelle stap gemaakt naar een andere weblog dat ik heb en waarvoor ik graag wat belangstelling wil hebben. Ik heb namelijk al een tijdje bij Tumblr een fotografie-site. Voor de goede orde: op een zeer enkele uitzondering na is geen enkel van de foto’s die ik er plaats mijn eigendom. Tumblr is slechts een platform waarop allerlei mensen foto’s, tekeningen en verhalen plaatsen, over elk denkbaar onderwerp. Ik selecteer met enige regelmaat uit de grote berg Tumblr-collegawebloggers de afbeeldingen die ik mooi vindt. Elke dag worden er een paar geplaatst. Hierbij een klein voorproefje. Ik hoop dat het inspireert de site dagelijks te gaan volgen. Kan makkelijk door http://fabian73.tumblr.com/rss in te voeren.

muizenest photography 1 muizenest photography 2 muizenest photography 3

Advertenties
Dit item was geplaatst door Muis.

2 thoughts on “AANDACHT VOOR FOTOGRAFIE 1

  1. Pingback: AANDACHT VOOR FOTOGRAFIE 3 | MUIZENEST

  2. Pingback: AANDACHT VOOR FOTOGRAFIE 4 | Muizenest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: