THE BABYS

The Babys was een Britse muziekgroep, die actief was in de jaren 1974 tot en met 1980. Ze hadden een aantal hits in Engeland en Nederland, maar waren in de Verenigde Staten veel succesvoller. Tot frustratie van de bandleden wilde een echte doorbraak maar niet lukken, zodat The Babys na enkele jaren met veel onderlinge ruzies ten onder ging. Ze lieten wat mij betreft echter één formidabel nummer achter: Piece of the action.

Dit item was geplaatst door Muis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: