AANDACHT VOOR FOTOGRAFIE 5

De vijfde maal vraag ik uw aandacht voor mijn andere weblog en daarbij gewezen op het feit hoe gemakkelijk je deze fotosite kunt volgen, namelijk door http://fabian73.tumblr.com/rss in te voeren. Het aantal bezoekers van mijn Tumblr-fotoblog zit nog steeds in de lift, gestaag maar naar mijn mening te traag. Daar ben ik niet ontevreden over, maar meer dagelijkse bezoekers zijn dus altijd welkom. Voor de goede orde: op een zeer enkele uitzondering na is geen enkel van de foto’s die ik er plaats mijn eigendom. Tumblr is slechts een platform waarop allerlei mensen foto’s, tekeningen en verhalen plaatsen, over elk denkbaar onderwerp. Ik selecteer met enige regelmaat uit de grote berg Tumblr collegawebloggers de afbeeldingen die ik mooi vindt. Elke dag worden er acht geplaatst. Nu eens aandacht voor aparte dieren portretten. Na aflevering 1, aflevering 2, aflevering 3 en aflevering 4 inspireert dat misschien om de site dagelijks te gaan volgen.

Advertenties
Dit item was geplaatst door Muis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: