THE SHOES

1982-shoes-are-playingThe Shoes is een Nederlandse band uit Zoeterwoude die furore maakte in de hitparade vanaf 1966. De groep werd in 1963 opgericht als The White Shoes. Hits waren onder andere Na na na, Don’t you cry for a girl en Osaka. Enkele uit een zeer lange rij van hits die The Shoes scoorde. De groep bestaat uit Theo van Es (zang), Wim van Huis (gitaar), Jan Versteegen (basgitaar) en Henk Versteegen (drums). Van Es ging in 1978 solo als Theo Vaness en had korte tijd succes. Zijn solo-elpee werd in verschillende landen uitgebracht en stond enige tijd in de Amerikaanse lijst van de 200 bestverkochte albums. The Shoes met Theo van Es (Theo Vaness) is de oudste nederpop band die nog steeds optreden in de originele bezetting en dat al meer dan 50 jaar. Theo van Es treedt tegenwoordig ook weer solo op. Aangezien ze een eigen Facebookpagina onderhouden kunt u in de gaten houden waar de oude rockers optreden. Vandaag drie nummers van deze legendarische groep: Standing and Staring, Na Na Na en Osaka.

.

.

.

.

 

Dit item was geplaatst door Muis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: