U2two

Nogmaals een versie van een van hun mooiste nummers van U2, eerst de oorspronkelijke versie van U2 en een latere versie van U2 en Mary J. Blige (hier), daarna een vanwehe een of andere verjaardagseestje bij de Clintons (hier). Dit maal One unplugged, dat werd opgenomen op een DVD met wat heel fraai wordt genoemd: “een MTV Unplugged-achtige registratie met songs van een van de grootste bands in de wereld.”. De band heet U2two, en het moet gezegd, ze hebben er veel werk van gemaakt om op Bono, The Edge, Adam Clayton en Gary Mullen Jr. te lijken en vooral om zo te klinken. In eerste instantie is het lastig van het origineel te onderscheiden, alleen op het eind gaat het verschil pas echt opvallen.

 

Dit item was geplaatst door Muis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: