THE MUPPETS

The Muppets lijkt een beetje rare toevoeging in deze serie die vooral gevuld wordt met popmuziek. De Muppet Show was immers een programma dat zich zogenaamd afspeelde in een theater, waar veelal vreemde acts worden opgevoerd door onkundige artiesten. De optredens variëren van slapstickhumor tot absurde gebeurtenissen en parodieën, een en ander gepresenteerd door Kermit de Kikker en Miss Piggy. Maar door de jaren heen kwamen veel wereldberoemde zangers en acteurs even langs om samen met de ‘artiesten’ uit de Muppet Show een act op te voeren of een lied te zingen. Wat meestal uitdraaide op een vakkundige verkrachting van een lied.
Acht dagen geleden liep de traditionele Top 2000 weer ten einde, met als onvermijdelijke winnaar Bohemian Rapsody van Queen. Leek me een mooie aanleiding daar in het nieuwe jaar eens aandacht aan te besteden. Deze week ook nog eens naar de film Bohemian Rapsody geweest, dus nog meer aanleiding het nummer hier te plaatsen. Tot ik een mooie parodie tegenkwam uit de Muppet Show van Bohemian Rapsdody.
.

.

Dit item was geplaatst door Muis.
%d bloggers liken dit: