ANDREW PROKOS

002 - abstract EMP Museum, Detail III by Andrew ProkosAndrew Prokos is an award-winning architectural, location, and fine art photographer who shoots for clients in advertising, real estate, industry, government, and corporate art. Andrew Prokos‘ photos have been widely published in magazines, newspapers and books, and have appeared in print ads for some of the world’s top brands. Andrew captures his photos using ultra high-resolution cameras, which can produce large-format prints with astonishing detail and sharpness. His large-format prints have been exhibited at the Museum of the City of New York and in numerous fine art collections in the USA and Europe.

Detail van het EMP Museum in Seattle, een futuristisch ogend bouwwerk en daardoor per definitie een aantrekkelijk object voor fotografen. Ik heb er een groot aantal fantastische foto’s van gezien, dus u kunt er verzekerd van zijn dat in deze rubriek andere foto’s van dit gebouw zullen terugkeren.

001 - abstract EMP Museum, Detail III by Andrew Prokos

Dit item was geplaatst door Fabian's Corner.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: